پژوهشکده میگوی کشور معرفی آزمایشگاههای آزمون
آزمایشگاههای پژوهشکده با بیش از 35 سا ل سا بقه از بدو تا سیس تاکنون بر حسب توانایی های فنی، تجهیزاتی، تخصصی و صلاحیت علمی و عملی با دامنه های کاری مصوب از مراجع ذیصلاح ملی ( ISO/IEC17025 ) به صورت تخصصی فعالیت می نماید. پژوهشکده همچنین در راستای کمک به پیشرفت و انجام طرح های تحقیقاتی استان و رضایت خاطر مشتریان بویژه دستگاه اجرایی محترم و با ارائه خدمات با کیفیت و ایمن آ زمایشگاهی و در دامنه های کاری زیر، آ ماده پذیرش و آنالیز میکروبی و عناصر سنگین در نمونه های زیستی و غیر زیستی و همچنین عوامل کیفیت آ ب و رسوب بستر ، پیراسنجه های زیستی و غیر زیستی، پلانکتون ها و شناسایی مولکولی نمونه های زیستی می باشد. پژوهشکده سیستم مدیریت کیفیت ازمایشگاهها را مطابق با الزامات (ISO/IEC17025 ) اجرا نموده و خود را ملزم به بهبود اثر بخشی آن می داند . در همین راستا خط مشی آزمایشگاهها را بر اساس تامین نیاز ها و انتظارات حال وآینده ذینفعان و حفظ رضایت آنا ن پایه ریزی نموده و جهت تامین الزامات فوق، خود را متعهد به اجرای راهبردهای ،جلب رضایت مشتریان ،ارتقاء صلاحیت و رضایت مدیران و کارکنان کلیدی آزمایشگاه، توسعه فناوری و بهبود مستمر فرایند های کاری می داند.
ردیف |
آزمایشگاه |
آزمونه |
دامنه فعا لیت |
1 |
آلاینده ها |
آب، انواع آبزیان و خوراک آبزیان |
سنجش سرب ، نیکل ، کادمیوم ، مس ، ارسنیک ، وا نادیوم ، روی ، جیوه ، کروم ، آ هن |
استخراج هیدروکربن های زنجیره ای و آروماتیک |
بافت انواع آبزیان |
استخراج اسید های چرب |
2 |
شیمی فیزیک دریا |
آب |
سنجش فاکتور های فیزیکو شیمیایی ، کلروفیل a |
3 |
رسوب و بنتوز |
رسوب |
شناسایی و تعیین فراوانی و زی توده بستر زیان سنجش فاکتورهای فیزیکی رسوب بستر و خاک |
4 |
زیست سنجی آبزیان |
انواع آبزیان |
شناسایی انواع ماهیان و سخت پوستان، تعیین مراحل باروری ابزیان، تعیین نوع رژیم غذایی انواع آبزیان |
5 |
پلانکتون شناسی |
آب |
شناسایی و تعیین تراکم فیتوپلانکتون ها و زئوپلانکتون ها |
6 |
میکروبیولوژی |
آب و انواع آبزیان |
شمارش کلی باکتری های هتروتروف هوازی و بی هوازی اختیاری ، شمارش کلی ویبریوناسه، شناسایی باکتری، قارچ و انگل آنتی بیوگرام |
7 |
آسیب شناسی |
انواع آبزیان |
تهیه اسلاید و مقاطع بافتی از آبزیان |
8 |
ژنتیک مولکولی |
انواع آبزیان |
شناسایی عوامل بیماری زای ویروسی و باکتریایی | . |
|